Kungälvs Revisionsbyrå söker revisorsassistent

Vi är med i LR Revision och Redovisning, som är ett nätverk av lokalt ägda revisions- och redovisningsbyråer, med över 70 lokalkontor runtom i Sverige. Vi arbetar främst med små och medelstora företag. Samtidigt har vi fördelen av en gemensam organisation som ger tillgång till specialister, kompetensutveckling och internationellt kontaktnätverk.

Kungälvs Revisionsbyrå –  20 års erfarenhet av revision och rådgivning

Jobbsammanställning

Företagsfakta

Kungälvs Revisionsbyrå AB

Orgnr 556989-1657

www.kungalvsrevision.se

Tel: 0303-911 50

Mail: kungalvsrevision@lr-revision.se

Vi söker dig som vill jobba som revisorsassistent på vårt kontor i Kungälv

Kungälvs Revisionsbyrå är en revisionsbyrå som framför allt riktar sig mot ägarledda företag.

Vi erbjuder våra kunder främst tjänster inom revision och ekonomisk rådgivning.

Vi är en byrå som strävar mot att arbete så mycket som möjligt med moderna, digitala arbetsverktyg.

Vi är en byrå som strävar mot att vara uppdaterad kring relevanta regelverk och att ha en uppdaterad kunskapsbank hos våra anställda.

Vi är idag 2 anställda, en auktoriserad revisor samt en revisorsassistent.

Vill du vara en del av att utveckla Kungälvs Revisionsbyrå i nära samarbete med dina kollegor så är det precis dig som vi söker.

Tjänsten

Som revisorsassistent som kommer du att arbeta i samarbete med byråns revisor samt revisorsassistent. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att revidera kundernas räkenskaper och förvaltning samt förbereda underlag för påskrivande revisor.

Att arbeta på Kungälvs Revisionsbyrå ger dig en bred kunskap inom yrket då du som revisorsassistent är involverad i alla delar i revisionsprocessen.

Vi tror på individen och tillämpar därför eget ansvar i arbetsutförandet. Du som person trivs i en kundfokuserad och omväxlande arbetsmiljö. Arbetet kommer att ske både på kontoret och ute hos kund. Detta medför att du som person skall vara driven, självständig, analytisk och duktig på att bygga relationer. Tidigare arbetslivserfarenhet inom revision, redovisning eller annat ekonomirelaterat arbete är meriterande dock inget krav.

Ansökan

Din ansökan består av CV, personligt brev och akademiska meriter. Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt men senast 31 maj 2022. Det är vår ambition att ha klar rekryteringsprocessen i slutet av juni månad med anställningsstart 1 september 2022.

Ansökan mailas till kungalvsrevision@lr-revision.se.

Frågor kring tjänsten besvaras av Anna Hedin Göran,

telefon 0303-935 51, kungalvsrevision@lr-revision.se.