Varmt välkommen till Kungälvs Revisionsbyrå!

Stora och små företag i Kungälv med omnejd får hjälp av oss i stort och smått. Vi som jobbar här tycker att vi har världens mest intressanta jobb, och uppskattar att vi får jobba så nära våra kunder och bidra till effektiva, lönsamma lösningar och affärer.

På kontoret finns kompetens som täcker in en lång rad tjänster. Förutom våra huvudområden kan vi ge stöd och råd inom en mängd områden som rör ekonomi och företagande.

Med över 20 års erfarenhet kombinerar vi lokal och personlig service till små och medelstora företag.

Vi är det lilla företaget med kompetens och engagemang som alltid jobbar med kunden i focus. Vi tror på kundens valfrihet och arbetar aktivt med digitalisering både i vår egna och kundens verksamhet. Vi är själva företagare och kan din vardag. Vi är ett nära företag med personligt och långsiktigt engagemang i våra kunder, och en lyhördhet för dina behov och önskemål.

Ett stort, rikstäckande nätverk

En av våra viktiga styrkor är den lokala förankringen, men vi är samtidigt stora och starka i och med vårt nätverk av kontor runt om i Sverige.

I en gemensam organisation satsar vi stort på teknisk utveckling, vidareutbildning, omvärldsbevakning och annat som bidrar till att vi kan ge dig tjänster och rådgivning i framkant.

Nätverket ger oss också tillgång till specialistkompetens inom en rad områden vilket gör vårt erbjudande ännu vassare.

Nätverk för internationella affärer

Vi ingår dessutom i det internationella nätverket Russel Bedford som ger dig som är kund hos oss tillgång till professionell affärsrådgivning över gränserna. Perfekt för företag med kontor i flera länder, eller med import eller export av olika slag.

Se filmen om LR Revision & Redovisning

Vill du jobba hos oss?

Vi söker intresserade medarbetare som vill arbeta med redovisning, rådgivning och revision i små och medelstora företag. För att arbeta hos oss är rätt kompetens en nödvändighet, men än viktigare är ditt engagemang. Kontakta oss om du är intresserad.